Att skapa en plats där växter får en andra chans var en självklarhet för oss och utformningen är unik i dess slag. Genom att ta en titt på våra allmänna platser för trädgårdsavfall kan man hitta allt från vårlökar till friska rotsystem från buskar som vi tycker är en mycket tråkig syn.

Det finns många olika skäl till att antingen ge bort eller sälja sina växter, läs mer, istället för att överge dem när hus rivs samtidigt som buskar och andra växter lämnas öde. Att se växter och trädgårdsartiklar få ett andra hem i vårt konsumtions samhälle, tar vi vara på de resurser som redan finns samtidigt som vi bidrar till ett mer miljövänligt samhälle.

Vi hoppas att sidan inspirerar, når ut till att skapa nya trädgårdsintresserade och att trädgårdsveteranerna får lättare att hitta dels nya spännande växter och att ni snabbare får möjligheten att utveckla ert smultronställe. Sidan är lättnavigerad och användarvänlig även för den ovana. Vi arbetar med ständig utveckling och förbättring av Växtportalen.se så håll utkik och så länge…

Välkommen med din annons!